Cake by the ocean

Eén van mijn grootste dromen is om cake te eten bij de oceaan. Sinds DNCE dat nummer heeft uitgebracht, denk ik namelijk elke week wel eens aan het eten van taart bij de eindeloze zee. The proof of the pudding is in the eating, dus ging ik aan de slag.

Verwachtingen:

Een warme zomerdag, een overheerlijk sponzig stuk cake en een verfrissend briesje met een ondergaande zon op de achtergrond. Het eten van de cake gebeurt vanop kleine porseleinen bordjes met zilveren dessertvorkjes. Op de achtergrond klinkt er rustgevende muziek.

IMG_20171019_224759_942

Realiteit:

Je leeft op budget dus je koopt de goedkoopste cake in Woolsworth. Dit is de cake met 50% reductie, omdat hij binnen de 24u opgegeten moet worden. Je gaat voor de Salted Caramel Cake. ’s Avonds heb je een fantastische kampeerplaats. Alleen: de buitentemperatuur is nog amper 12°C. Windkracht: 1 miljoen Beaufort. Je hebt geen porseleinen bordjes en één ding weet je zeker: als je met deze taart richting oceaan gaat dan ga je meer zand dan cake eten. Je eindigt dus met een gigantische lading cake in je campervan. De dag nadien heb je een indigestie.

IMG_20171019_210545_437

Eindoordeel:

**/*****

Cake by the Ocean: Romantisch in theorie. In praktijk: niet goed uitgewerkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s